Uudistamme yrityksenne digitaalisen strategian seuraavalle tasolle - KELO
14468
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14468,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

DIGITAALINEN MARKKINOINTI

Markkinointi on muutoksessa. Digitaaliset kanavat eivät enää ole pelkkää kokeilemisen arvoista toimintaa vaan niistä on tullut keskeinen osa yritysten markkinointia ja asiakassuhteiden hoitamista.

Kun asiakkaiden reaalielämään liittyvä asiointi muuttuu jatkuvasti virtuaalisemmaksi, on digitaalisten kanavien tarjoama toimintakenttä yhä kiinnostavampi ja tärkeämpi.

Tarjoamme luovia ja laadukkaita ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme luomaan uutta liiketoimintaa ja nostamaan nykyisen liiketoiminnan kannattavuutta

KOTISIVUT

Kotisivupalvelumme tarjoaa visuaalisesti upeita, hakukone- ja käyttäjäystävällisiä sivustoja, jotka toimivat kaikilla laitteilla. Saat kotisivut helposti tilattua ja kotisivujen muokkaaminen on helppoa ilman aikaisempaa kokemusta verkkosivujen ylläpitämisestä.

Voit valita valmiista teemoista valmiin ulkoasun juuri sinun yrityksellesi sopivaksi ja teeman vaihtaminen myöhemmin on helppoa. Tarjoamme myös asiakaskohtaista räätälöintiä kotisivuillenne.

Laadukkaat verkkokaupparatkaisumme tuovat yrityksellesi parhaan kanavan tavoittaa lisää kasvua ja uusia liiketoiminta-alueita

VERKKOKAUPPA

Luo näyttävä verkkokauppa minuuteissa ja hallitse kaikkea tietoa helposti. Nopea tuotteiden lisäys, tilausten käsittely ja asiakkaiden hallinta yhdestä paikasta. Kaikki mitä tarvitset menestyvään verkossa myymiseen.

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

Palvelun tilaaminen on helppoa ja toimitamme palvelumme täysin valmiina. Tarjoamme myös lisäpalveluina edistyksellisiä työkaluja konversio-optimointiin,  minkä avulla yrityksenne voi helposti parantaa liiketoiminnan kannattavuutta.