St Ives Cellulite Shield Jel Krem ve Vücut Nemlendirici, selüliti sadece 2 haftada azalttığını iddia ediyor. Kulağa gerçek olamayacak kadar selülit jeli iyi geliyor, bu yüzden etrafa baktım ve farklı web sitelerinden birkaç müşteri yorumu buldum. Aşağıda diğer kadınların St Ives Cellulite Shield ürünleri hakkında söylediklerini özetleyeceğim.

St Ives Selülit Kalkanı Jel Krem 6 – 8 Dolar. 6,7 oz’luk bir şişe için

Sorunsuz Devam Ediyor
Hızla Emilir
harika kokuyor
Birkaç kadın sonuçları 2 veya 3 hafta içinde fark etti. Hatta bir kadın ilk gün bir fark gördüğünü söyledi! Cilt tahrişi ile ilgili birkaç şikayet vardı, bu nedenle hassas bir cildiniz varsa uzak durmak isteyebilirsiniz.

St Ives Selülit Kalkanı Gelişmiş Vücut Nemlendiricisi 4 Dolar. – 6 dolar. 18 ons için. şişe

Cilt Dokusunu İyileştirir
Göze Çarpan Sonuçlar
Kullanımı kolay
Tıpkı jel gibi, kadınların bu ürün hakkında söyleyecekleri güzel şeyler vardı, en önemlisi kısa sürede sonuç aldıklarını fark etmeleriydi. Ve yine tıpkı jel gibi hassas cilde sahip kadınlar şikayetçiydi.

Çözüm

Bu ürünlerin ikisi de oldukça iyi çalışıyor, bir mucize yaşamayacaksınız ama gözle görülür sonuçlar göreceksiniz. Ayrıca diğer selülit jel ve losyonlarına göre oldukça ucuzdurlar. St Ives, daha iyi ve daha hızlı sonuçlar için bu ürünlerin her ikisini de kullanmanızı ve ayrıca sağlıklı beslenmenizi ve egzersiz yapmanızı önerir.

Size sadece bu ürünlerle birçok kadının deneyimlediklerini söylüyorum, hepimiz farklı olduğumuz için aynı sonuçları alacağınızı garanti edemem. St Ives işinize yaramazsa ne yapacaksınız? Bir sonraki selülit kremine mi geçiyorsunuz? Çoğu kadının yaptığı budur.

Selülite Karşı En İyi Silahınız

Egzersiz yapmak selüliti kaybetmenin en iyi yollarından biri olarak kabul edilir, selülitinizi cildinizi pürüzsüzleştirecek yağsız ve sıkı kaslara dönüştürür. Krem üstüne krem denemek yerine selülit egzersizlerini deneyin.