Η εξάρτηση από το σεξ είναι μια υπερβολική σχέση με σεξουαλικούς στοχασμούς, όνειρα ή ασκήσεις στις οποίες ένας μοναδικός συνεχίζει kansex να συμμετέχει ανεξάρτητα από τα δυσμενή αποτελέσματα. Αυτοί οι στοχασμοί, τα όνειρα ή οι ασκήσεις διαθέτουν ένα μη ισορροπημένο μέτρο «μυστικού χώρου», προκαλώντας μια ανωμαλία στη γενική εργασία του ατόμου σε σημαντικά καθημερινά θέματα, όπως η εργασία και ο γάμος. Ο πόνος, η ντροπή και η ενοχή για τους τρόπους συμπεριφοράς διαλύουν την εύθραυστη πλέον αυτοπεποίθηση του τοξικομανή.

Η σεξουαλική υποδούλωση μπορεί να θεωρηθεί ως ένα πρόβλημα εγγύτητας που εμφανίστηκε ως ένα παρορμητικό μοτίβο απόσπασης της προσοχής, τελετουργίας, σεξουαλικού τρόπου συμπεριφοράς και απόγνωσης. Θεμελιώδης στο πρόβλημα είναι η αποτυχία του ατόμου να εξασφαλίσει και να προσαρτήσει σε στενές συνδέσεις ικανοποιητικά. Η συνθήκη εδραιώνεται στην πρώιμη απογοήτευση σύνδεσης με βασικά στοιχεία των γονέων. Είναι μια δυσπροσαρμοστική μέθοδος για την αναπλήρωση αυτής της πρώιμης απογοήτευσης σύνδεσης. Ο ψυχαναγκασμός είναι μια εμβληματική σειρά βαθιάς σκαλισμένης σε άφαντες άχρηστες συσχετίσεις με τον εαυτό και τους άλλους.

Ενώ η έννοια της προσήλωσης στο σεξ είναι ισοδύναμη με αυτή των διαφορετικών εθισμών, η σεξουαλική παρόρμηση είναι ξεχωριστή από διαφορετικούς εθισμούς, καθώς το σεξ περιλαμβάνει τις βαθύτερες αγνοούμενες επιθυμίες, τις ανάγκες, τα όνειρα, τους φόβους και τις συγκρούσεις μας.

Όπως και διαφορετικοί εθισμοί, έχει τάση προς τα πίσω.

· Πώς μπορώ να πω αν ο συνεργός μου είναι σεξουαλικός δολοφόνος;

Μερικές φορές, είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις αν κάποιος κοντά σου έχει κολλήσει. Ο τοξικομανής θα μπορούσε να κρύψει τη συμπεριφορά που δημιουργεί συνήθεια ή μάλλον δεν θα έχετε την πιο ομιχλώδη ιδέα για τα σημάδια ή τις παρενέργειες εκ των προτέρων.

Εδώ είναι ένα μέρος από τα σημάδια και τις παρενέργειες:

  • Μείνετε ξύπνιοι μέχρι αργά για να κοιτάξετε την τηλεόραση ή να σερφάρετε στο Διαδίκτυο.
  • Εξέταση άσεμνου υλικού, για παράδειγμα, περιοδικών, βιβλίων, ηχογραφήσεων και απογραφών φορεμάτων.
  • Συνήθως αποδεσμεύονται από τους συντρόφους ή τους συνεργούς και δεν τους εκπαιδεύει σχετικά με το πού βρίσκονται.
  • Ελέγχετε κατά τη σεξουαλική δράση ή έχετε αδιάκοπα συναισθηματικά επεισόδια πριν ή μετά το σεξ.
  • Ζητάτε για το σεξ, ιδιαίτερα όσον αφορά το γενικό περιβάλλον.
  • Αιχμαλωτίζει την πιθανότητα κάποιος να ανησυχεί για ένα πρόβλημα με τη σεξουαλική ψυχαγωγία
  • Δεν προσφέρει την κατάλληλη αλληλογραφία κατά τη διάρκεια του σεξ
  • Χρειάζεται εγγύτητα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ, και πρακτικά δεν προσφέρει πραγματική εγγύτητα στη σχέση
  • Δεν έχει καμία επιθυμία να συναναστραφεί με άλλους, ιδιαίτερα με συνομηλίκους που θα μπορούσαν να τους απειλήσουν
  • Αμελεί να αναπαραστήσει τον αυξανόμενο αριθμό κλήσεων κόστους – 800 ή 900 –
  • Μισθώνει συνήθως άσεμνες κασέτες
  • Είναι κατά γενική ομολογία απορροφημένοι στο φως της ημέρας με τα πάντα γύρω τους
  • Προσπάθησε να αλλάξει σε διαφορετικούς τύπους ερωτικής ψυχαγωγίας για να δείξει την απουσία εμπιστοσύνης σε ένα είδος. βρίσκει κανόνες με το chop down αλλά δεν συμμορφώνεται με αυτούς
  • Αισθάνεται απογοητευμένος
  • Είναι προοδευτικά παραπλανητικό
  • Κρύβει την ερωτική ψυχαγωγία στη δουλειά ή στο σπίτι
  • Ανάγκες αγαπητούς συντρόφους παρόμοιου φύλου
  • Πολλές φορές χρησιμοποιεί σεξουαλικό χιούμορ
  • Συνεχώς έχει μια έγκυρη αιτιολόγηση για τη σεξουαλική ψυχαγωγία (Psych Central.com).

· Για ποιον λόγο δεν μπορεί να ελέγξει τον σεξουαλικό του/της τρόπο συμπεριφοράς;

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ο συνεργός σας δεν ασχολείται οικειοθελώς με αυτούς τους τρόπους συμπεριφοράς, ώστε να μπορέσετε να αρχίσετε να κατανοείτε και, ίσως, να συγχωρείτε. Οι περισσότεροι δαίμονες θα σταματούσαν στην περίπτωση που θα μπορούσαν.

Έχει εκφραστεί ότι από το σχετικό πλήθος των εθισμών, το σεξ είναι το πιο δύσκολο να γίνει οφειλόμενος. Αυτή η διαταραχή είναι ένας περίπλοκος συνδυασμός φυσικών, νοητικών, κοινωνικών και ομαδικών ζητημάτων αρχής, ο συνδυασμός των οποίων καθιστά δύσκολο να αντισταθεί κανείς σε κίνητρα και παρορμήσεις που είναι για όλες τις προθέσεις και σκοπούς. Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο η ερμηνεία τους παράγει σημαντικά ατυχή αποτελέσματα μακράς διάρκειας, ο δαίμονας ουσιαστικά δεν μπορεί να αποφύγει τα κίνητρά του/της. Οι άνθρωποι που είναι βαθιά συγκεντρωμένοι, εκλεπτυσμένοι και έτοιμοι να συντονίσουν τη δύναμη της θέλησής τους σε διαφορετικά καθημερινά θέματα υποκύπτουν στη σεξουαλική παρόρμηση. Ακόμη πιο σημαντικό, τα άτομα που αγαπούν και εκτιμούν τους συνεργούς τους μπορούν σε κάθε περίπτωση να καταπιεστούν από αυτές τις ακατανίκητες επιθυμίες.

Η έρευνα έχει δείξει επίσης ότι η αδυναμία ελέγχου των σεξουαλικών κινητήριων δυνάμεων σχετίζεται με νευροχημικούς ανομοιογενείς χαρακτήρες στα πλαίσια της νορεπινεφρίνης, της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης. Ως εκ τούτου, η χρήση συγκεκριμένων αντικαταθλιπτικών (Ssri’s) έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχημένη στη θεραπεία των ζητημάτων ελέγχου της ορμής πολλών σεξουαλικών ψυχαναγκαστικών.

Η οργανική κλίση συνεισφέρει και εδραιώνεται με νοητικά στοιχεία. Ένας λόγος που η «σεξουαλική θολότητα» είναι τόσο υποχρεωτική είναι ότι είναι μια αγνοούμενη, ωστόσο δυσπροσαρμοστική μέθοδος για τη διόρθωση προηγούμενων αναστατωμένων, φορτωμένων με ένταση συνδέσεις. Υποστηρίζει μια ανεπαρκή ταυτότητα που προκύπτει από αυτές τις σχεσιακές εγκαταλείψεις, διακοπές και κακοσυντονισμούς της πρώιμης ζωής.

Αυτός ο συνδυασμός φυσικών και διανοητικών στοιχείων έχει ως αποτέλεσμα ένα «γεμάτο ζήτημα συναισθημάτων» δηλ